blank

Mobility Horslyx tukee nivelten terveyttä!

Mobility Horslyx tukee nivelten terveyttä, tasapainottaa ravinnon ja laidunruohon puutteita sekä edistää luonnonmukaisia ja hitaita ruokintamenetelmiä.

Mobility Horslyx sisältää…

 • Glukosamiini HCI, MSM ja Omega-öljyt
 • Korkealaatuisen Horslyx-koostumuksen vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita.
 • Vahvoja antioksidantteja, E-vitamiinia ja seleeniä terveen immuunijärjestelmän tueksi.
 • Kuparikelaattia ja sinkkiä mineraalien paremman imeytymisen edistämiseksi.
 • Biotiinia, sinkkiä ja metioniinia kavioiden terveyden edistämiseksi.
 • Laadukkaan öljykoostumuksen terveen ihon ja karvapeitteen edistämiseksi.

Glukosamiini on glykoproteiini, jota on nivelissä ja joka on nivelsiteiden, jänteiden, rustojen ja nivelnesteen tärkeä komponentti. Nivelneste toimii iskuja vaimentavana nesteenä, joka voitelee niveliä liikunnan aikana ja vaimentaa iskuja.

MSM on orgaanisen rikin lähde ja sidekudoksen tärkein komponentti. Sidekudos taas tukee rustoja ja niveliä. MSM toimii yhdessä glukosamiinin kanssa pyrkien edistämään sidekudosten yleistä terveyttä ja ylläpitämän nivelten yleistä terveyttä, kuten myös liikkuvuutta, joustavuutta sekä monipuolisia liikeratoja, jotta liikkuminen olisi miellyttävää. MSM:llä on myös antioksidanttisia ominaisuuksia.

Omega 3- ja 6 -öljyä löytyy kasviksista ja valaanrasvasta. Nämä elintärkeät rasvahapot, joita keho ei pysty tuottamaan ja joita saadaan ruokavaliosta, vähentävät tehokkaasti tulehduksia ja tukevat immuunijärjestelmää.

Puolueeton tutkimus on osoittanut, että Mobility Horslyx pidentää askeleen pituutta. Katso testin tulos napsauttamalla tätä.

Available in…

blank

Miksi kannattaa valita Mobility Horslyx?

 • Käytä säännöllisesti apuna ylläpitämän nivelten tervettä ja notkeaa toimintaa
 • Suunniteltu tasapainottamaan korsirehuruokinnan ja laidunruohon ravinnollisia puutteita.
 • Auttaa vähentämään ikävystymistä ja stressiä.
 • Säänkestävä – voidaan käyttää tallissa, karsinassa tai laitumella.
 • Maukas nuolukivi ei vaadi sekoittamista tai valmisteluja.

YOU MAY ALSO LIKE …

blank

Horslyx Garlic Balancer

Horslyx Garlic Balancer contains pure garlic oil to help provide a natural and effective way to help combat the problem of biting insects.

more…

blank

Horslyx Mint Balancer

Horslyx Mint Balancer is a palatable, nutrient rich lick containing vitamins, minerals and trace elements to balance the deficiencies in forage and grazing with peppermint oil for a cool refreshing flavour.

more…

blank

Horslyx Pro Digest Balancer

Horslyx Pro Digest Balancer contains a combination of ingredients to support the digestive system from the stomach to the hind gut while licking enhances saliva production which helps buffer stomach acidity.

more…