Horslyx Original Balancer

Az Original Horslyx Balancer egy tápanyagokban gazdag, kellemes ízű nyalósó, amely vitamin-, ásványianyag- és nyomelemtartalmával ellensúlyozza az abraktakarmány fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiányt.

Horslyx Garlic Balancer

A Garlic Horslyx Balancer tiszta fokhagymaolaj hozzájárulásával természetes és hatékony módon segít távol tartani a problémát okozó, csípő rovarokat. Független kutatások kimutatták, hogy a Garlic Horslyx Balancer segít mérsékelni az izzadság miatti vakarózás okozta irritációt.

Horslyx Mobility Balancer

A Mobility Horslyx Balancer glükózamin-hidroklorid, metil-szulfonil-metán- (MSM-) és omegaolaj-tartalma hozzájárul az ízületek egészségéhez. Független kutatások kimutatták, hogy a Mobility Horslyx Balancer növeli a lépés hosszát.

Horslyx Respiratory Balancer

A Respiratory Horslyx Balancer terméket úgy terveztük, hogy egyedi, kétirányú megközelítés révén járuljon hozzá a légzőrendszer egészségéhez. Összetevői, mint a mentol, az eukaliptusz és az ánizs segítik a légutak működését, a kiemelkedő értékű formula pedig segít megőrizni az immunrendszer épségét.

WE ARE SOCIAL

Could not scrape from Instagram (scraping is a deprecated method to retrieve images).