650g 5kg 15kg Horslyx Original Balancer Group Pack Shot

Micsoda ez tulajdonképpen?

Horslyx Original Balancer az abraktakarmányok fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiányokat ellensúlyozza annak érdekében, hogy a ló egész évben egészséges és kiegyensúlyozott maradhasson.

A lónak megfelelően adagolva a Horslyx Original Balancer költséghatékony módon és rendkívül alacsony keményítőtartalom mellett képes ellensúlyozni a fű és az abraktakarmány hiányosságait.

A Horslyx Original Balancer bármilyen ló esetében alkalmazható, a pihentetett, alacsony kalóriatartalmú étrendet igénylőknél is, és a teljesítményükért tartott állatoknál is, amelyeknek további kiegészítésre lehet szükségük tápanyagigényük fedezéséhez.

Mi található a Horslyx Original Balancer termékben

 • Erőteljes antioxidánsok, mint a E-vitamin, szelén, réz- és cink-kelát az immunrendszer egészségének támogatása és megőrzése érdekében, ami maximális mértékben támogatja és segíti az ízületek egészséges működését.
 • A Horslyx kiemelkedő értékű, vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből álló csomagja, amely ideális az abraktakarmány fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiány ellensúlyozásához.
 • Magas olajtartalom az egészséges bőr és szőrzet érdekében.
 • Biotin, cink és metionin az egészséges patákért.

Mi nem található meg a Horslyx Original Balancer termékben?

 • Vegyi állományjavítók
 • Mesterséges színezékek
 • Tartósítószerek

A következő

[wbcr_php_snippet id=”9893″]

MIÉRT ÉRDEMES A HORSLYX ORIGINAL BALANCER TERMÉKET HASZNÁLNI?

 • Az abraktakarmány fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiány ellensúlyozása érdekében – hogy a ló az egész évben egészséges és boldog maradhasson.
 • Az időjárásálló takarmányozási megoldás érdekében, amely az istállóban és a mezőn is tökéletesen használható.
 • Megfelelő mennyiségű, jó minőségű takarmánnyal kísérve a Horslyx  Garlic Balancer mellett nincs szükség a több vödörnyi kemény abrakra.
 • A lónak ajánlott elfogyasztandó mennyiségben adagolva a Horslyx Garlic Balancer költséghatékony és takarékos megoldás.
 • Nincs szükség további étrend-kiegészítőkre; sok ló és póni pusztán takarmányt és a Horslyxet fogyasztva kiválóan érzi magát.
 • A nyalósó elfogyasztása időt és türelmet igényel, ami tökéletes megoldás a hosszabb időn át istállóban elhelyezett lovak számára, továbbá segítséget nyújthat a stressz és az unalom csökkentéséhez.
 • Tökéletes idősebb, rossz fogazatú lovak számára, amelyek számára a kemény takarmány elfogyasztása küzdelmes feladat.
 • A nyalogatás nyálat termel, ami segíti és támogatja az emésztőrendszer működését.
 • Alkalmazható bármilyen ló esetében, a pihentetett, alacsony kalóriatartalmú étrendet igénylőknél is, és a teljesítményükért tartott állatoknál is, amelyeknek további kiegészítésre lehet szükségük tápanyagigényük fedezéséhez.

HOGYAN HASZNÁLHATÓ FEL A HORSLYX ORIGINAL BALANCER?

Pixie egy nyugalmazott Shetland póni, 24 éves, és az év minden napját a szabadban tölti. Nyáron Pixie-t gyakran zavarják a legyek, és az életkora miatt kevés a foga, így a kemény abrak és a táplálékkiegészítők elfogyasztása problémát jelent a számára. Ha a mezőn szabadon hozzáfér a Garlic Horslyx Balancer nyalósóhoz, az azt jelenti, hogy széles spektrumban jut hozzá vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és nyomelemekhez a jó egészség fenntartása érdekében, és fokhagymához, ami segít távol tartani a rovarokat.

Hamish egy bajnok Fell póni, amely egész évben szerepel. Viszonylag alacsony kalóriatartalmú étrendre van szüksége, hogy tartani tudja az egészséges testsúlyát; Garlic Horslyx Balancer nyalósóból, pelyvából és korlátlanul rendelkezésre álló szénából és legeltetésből álló étrendjével nagyszerűen érzi magát. Télen az éjszakákat az istállóban tölti, nyáron pedig a nappalokat, hogy a szőre védve legyen, ami fontos a fellépésekhez. A gazdája tapasztalata szerint az 5 kg-os Garlic Horslyx Balancer leköti a lovat és segít neki távol tartani a rovarokat, így nincs szükség óriási mennyiségű rovarriasztóra, amely gyakran ragadós nyomot hagy a szőrén – ami szintén nem előnyös a fellépések során. A bírók mindig megjegyzik, milyen ragyogó a külseje.