Gondolkodott már valaha azon, hogy hogyan gyártják a Horslyx Balancer termékeket?

A Horslyx által alkalmazott egyedi gyártási folyamatnak köszönhető, hogy ilyen kiváló minőségű terméket tudunk létrehozni. A folyamat részét képezi, hogy huzamosabb időn át folytatják a termékből a víz eltávolítását, amelynek eredményeként csak a természetes módon létrejött, kemény, alacsony nedvességtartalmú termék marad meg. A Horslyx tömbök teli vannak fehérjével, nyomelemekkel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal; a terméket az teszi rendkívül költséghatékonnyá, hogy a napi elfogyasztandó mennyiség gyakran kevesebb, mint feleannyi, mint a piacon elérhető többi tömb esetében.

A Horslyx az egyetlen olyan vállalat Európában, amelyik képes nyalósókat gyártani ezzel az egyedi eljárással.

AZ EGYEDI VÍZELVONÁSI ELJÁRÁS ELŐNYEI A KÖVETKEZŐK:

  • nincsenek állományjavító anyagok, nemkívánatos töltő- vagy kötőanyagok, nincsenek mesterséges színezékek, tartósítószerek vagy ízesítőszerek!
  • rendkívül alacsony víztartalom (terméket vásárol, nem vizet) – némely kémiai úton szilárdított nyalósó víztartalma meghaladja a 20%-ot! A Horslyx víztartalma kevesebb, mint 5%, vagyis Ön terméket vásárol, nem vizet!
  • Időjárásálló – valamennyi termék alkalmas kültéri használatra; eső hatására nem oldódnak fel vagy esnek szét, illetve hő hatására nem olvadnak.
  • A nyalósó a ló testhőmérsékletének hatására meglágyul, és biztosítja, hogy a Horslyx könnyen lebomoljon a bélben, és hogy az állat könnyen megeméssze, ez véd annak veszélyétől, hogy a megemésztetlen anyag elzárja az emésztőrendszer szakaszát és kólikát idézzen elő.
  • Koncentrált termék, ami azt jelenti, hogy kevés elfogyasztott mennyiség szükséges lova étrendjének kiegyensúlyozottá tételéhez, a lófélék által igényelt összes vitamin, ásványi anyag és nyomelem segítségével. Ez azt jelenti, hogy a Horslyx hihetetlenül költséghatékony, amikor előirányzott fogyasztott mennyiségekről van szó.
Production of Horslyx Pro Digest Balancer 15kg
Horslyx Pro Digest Balancer 5kg Pallet