5kg Horslyx Holder with 5kg Horslyx Balancer and Restrictor Bar fitted and

Micsoda ez tulajdonképpen?
Az 5 kg-os Horslyx tartó ideális módja annak, hogy a Horslyx tiszta és az istállóban található kosztól mentes maradjon, és azt is biztosítja, hogy a terméket ne lehessen felrúgni vagy belelépni. Az 5 kg-os Horslyx tartóhoz levehető védőrács tartozik, amely segít megelőzni, hogy a falánk ló vagy póni túl sokat fogyasszon a termékből.

Miért érdemes az 5 kg-os Horslyx tartót használni? 

  • Mert megvédi az 5 kg-os Horslyx Balancer terméket az istállóban garázdálkodó, rakoncátlan patáktól
  • Mert a szénát, almot és az istállóban fellelhető egyéb koszt távol tartja az 5 kg-os Horslyx Balancer terméktől.
  • Mert szabályozza az elfogyasztható 5 kg-os Horslyx Balancer mennyiségét, ha a lovak hajlamosak a túlfogyasztásra.
  • A többi takarmánytól távol elhelyezve az 5 kg-os Horslyx tartó használatával a lovak szabadabban mozoghatnak az istállóban – ez különösen előnyös a boxban pihenő vagy hosszabb ideig istállózott lovak számára.
  • Könnyen kezelhető. Ezt a videót megnézve megtudhatja, hogyan szerelje fel és hogyan használja.

HOGYAN KELL AZ 5 KG-OS HORSLYX TARTÓT HASZNÁLNI?

A Horslyx Balancer egyedi gyártási folyamatának köszönhetően a termék „hidegen áramolva” felveszi a környezete alakját. Például tartóedény nélkül a nyalósó szétterülne a földön.

Amikor először teszi be a Horslyx Balancer terméket a tartóba, akkor rést fog látni a nyalósó körül. A rés eltűnik, mivel a Horslyx Balancer „hidegen áramolva” elfoglalja a rendelkezésére álló helyet. Ez eltarthat egy ideig, de minél melegebb a nyalósó és a környezete, annál gyorsabb lesz a folyamat.

A „hideg áramlást” engedve a rés eltűnik, és a nyalósó „rögzül” a helyén.

Ha ki szeretné venni a terméket a tartóedényből, először feszítse el az oldalakat a nyalósótól. Fordítsa fejjel lefelé az edényt, és kopogtasson erőteljesen az alján. Miután kivette a csomagolásból, fordítsa felfelé a nyalósót, mielőtt az 5 kg-os Horslyx tartóba helyezné. A műveletet megtekintheti az alábbi videón.