15kg Horslyx Holder with Horslyx Balancer

Horslyx 15KG Holder

Miért érdemes a 15 kg-os Horslyx tartót használni?
Az újrafelhasználható 15 kg-os Horslyx tartó teljesen időjárásálló és költséghatékony etetési módszert kínál a 15 kg-os Horslyx Balancer termékhez. A 15 kg-os Horslyx tartó több célra is alkalmas, a földre helyezett etetőként is felhasználható a mezőn vagy az istállóban.

Miért érdemes a 15 kg-os Horslyx tartót használni? 

  • Egyes lovak annyira szeretik a Horslyx nyalósót, hogy nyalogatás közben teljesen elragadhatja őket a hév, és kárt tehetnek a dobozban.
  • A Horslyx tartó a mezőn és az istállóban is felhasználható a rakoncátlan paták elleni védelem érdekében.
  • A tartót gyakorlatilag lehetetlen felborítani és kárt tenni benne.
  • Segít a padlóról evés közben természetes testhelyzet felvételében, így segít fenntartani a csontrendszer egészségét.
  • Ideális a mezőn tartott több ló számára.

HOGYAN KELL A 15 KG-OS HORSLYX TARTÓT HASZNÁLNI?

A Horslyx Balancer egyedi gyártási folyamatának köszönhetően a nyalósó „hidegen áramolva” felveszi a környezete alakját. Például tartóedény nélkül a nyalósó szétterülne a földön.

Amikor először teszi be a Horslyx terméket a tartóba, akkor rést fog látni a nyalósó körül. A rés eltűnik, mivel a Horslyx „hidegen áramolva” elfoglalja a rendelkezésére álló helyet. Ez eltarthat egy ideig, de minél melegebb a nyalósó és a környezete, annál gyorsabb lesz a folyamat.

A „hideg áramlást” engedve a rés eltűnik, és a nyalósó „rögzül” a helyén; így a leglelkesebb ló sem fogja egykönnyen kirúgni a sót a tartóból.

Ha ki szeretné venni a terméket a tartóedényből, először feszítse el az oldalakat a nyalósótól. Fordítsa fejjel lefelé az edényt, és kopogtasson erőteljesen az alján. Miután kivette a csomagolásból, fordítsa felfelé a nyalósót, mielőtt a Horslyx tartóba helyezné. A műveletet megtekintheti az alábbi videón.